Om Revision Sjælland

​Vores vision hos Revision Sjælland er at give en teknisk faglig og kompetent rådgivning, for derigennem at skabe glade og tilfredse kunder.

Hos os vil du opleve at vi arbejder strategisk mod de samme fælles mål, fastsat af dig, således vi sammen opnår succes.

​Vi vil varetage dig og dine interesser, og give høj kvalificeret rådgivning, samtidig med vi gerne indgår som sparringspartner for dig eller ved din virksomheds væsentlige beslutninger.

Hvad enten det drejer sig om strategiske overvejelser eller operationelle manøvrer, vil vi gerne være med til at sikre dig eller virksomhedens lønsomhed, både nu og fremtiden. Vi sætter os i dit sted og finder løsninger der passer præcist til dig.

Hos Revision Sjælland arbejder vi efter devisen; "Det bedste af det bedste"

​Det er et mål vi sætter os ved udførelse af enhver opgave, hvad enten det drejer sig om skattemæssig, finansiel eller anden rådgivning. Har du helt specifikke spørgsmål til specialisten, som vi ikke har in-house, har vi et gennemgående og meget omfangsrigt netværk, der sikrer dig den bedste rådgivning givet på baggrund af de nyeste tendenser. For Revision Sjælland er det vigtigt det ikke er kunden, som skal ud og finde specialviden i markedet, men at dette trygt kan overlades til os.

For at sikre "Det bedste af det bedste" er det et ufravigeligt krav, at samtlige revisormedarbejdere hos Revision Sjælland har eller får en høj grundlæggende uddannelse og deltager i adskillige årlige kurser, hvor de nyeste regler og love hurtigt bliver ajourført.

Alle disse ting er detaljer, som ikke alene gør Revision Sjælland til en ofte anvendt sparringspartner i dagligdagen, men også en sparringspartner der deltager i fastlæggelse af en sikker fremtidsorienteret strategi for dig og din virksomhed.

På et uforpligtende møde kan vi diskutere, hvad der kan fremme dine interesser og virksomhed mest mulig.

Tøv absolut ikke med at kontakte os

Har du spørgsmål til revision og bogføring, eller ønsker du vores hjælp med regnskabet?
​Tag kontakt i dag og lad os tale om dine behov - helt uforpligtende.​

​Revision Sjælland A/S

Hos Revision Sjælland tager vi udgangspunkt i kundens behov og ønsker, og med udgangspunkt heri findes den optimale løsning.

Hos Revision Sjælland er teknisk faglig og yderst kompetent rådgivning de vigtigste nøgleord for os.

Kontaktoplysninger

Revision Sjælland

Registreret revisionsaktieselskab

Jyllingevej 59, 1. sal, 

2720 Vanløse.

Gå til rutevejledning

Telefon: 3688 5050

E-mail: info@revision-sjaelland.dk

CVR: 28309791