Bogholderi

​Der er ingen opgave, som er for lille og ej heller for stor - dette gælder også indenfor bogføringsopgaver.

​For de kunder, som ikke har eller ønsker eget bogholderisystem, tilbyder vi at løse bogføringsopgaverne på vores økonomisystem.

​Bogføringen foregår på moderne bogføringssystemer, som tilpasses den enkelte virksomhed afhængig af virksomhedens behov. Virksomheden skal ikke betale for mere end man har brug for.

​Vi kan tilbyde alt inden for bogføring, hvilket vil lette dagligdagen i virksomheden.​

​Vi kan indgå en aftale om at vi hjælper til med en del af opgaverne og virksomheden forestår resten af arbejdet. Dette kan for nogle være en rigtig god mulighed for, at man gennem en periode lærer arbejdsopgaverne at kende, men samtidig kan føle sig tryg, fordi vi er med som "højre hånd".

​Vi står gerne "på hovedet" for vores kunder og hjælper til, så virksomheden kan koncentrere sig om optimal indtjening.


For kunder, som ønsker at benytte eget edb-økonomisystem, tilbyder vi rådgivning og hjælp ved opstart af bogholderi, herunder finansbogføring og debitor/kreditorstyring.

Vi kan hjælpe din virksomhed med administrative opgaver indenfor løn, skat, moms m.v. så du har mere tid til andre opgaver. Det er ikke blevet nemmere at drive virksomhed. Mange vælger at lægge opgaver indenfor løn, moms, skat m.v. ud til revisor for at sikre, at tingene udføres og indberettes korrekt.
​Prismæssigt er vi meget konkurrencedygtig på bogføringsopgaver har vi erfaret, og dette gælder også overfor mindre virksomheder som bruger en bogholder. Kunder som fravælger revisor i tilknytning til bogføringsopgaven kan meget vel udsætte sig selv for en dyr løsning for den enkelte virksomhed. Vi vejleder vores kunder igennem hele bogføringsopgaven, hvilket er en stor styrke for den enkelte virksomhed - og i særdeleshed mindre virksomheder hvor behovet typisk er størst.

Samtidig vil vi også oplyse, at vi prismæssigt er meget konkurrencedygtige på opgaver som flere virksomheder overvejer at outsource til konsulentvirksomhederne.

Tøv absolut ikke med at kontakte os

Har du spørgsmål til revision og bogføring, eller ønsker du vores hjælp med regnskabet?
​Tag kontakt i dag og lad os tale om dine behov - helt uforpligtende.​

​Revision Sjælland A/S

Hos Revision Sjælland tager vi udgangspunkt i kundens behov og ønsker, og med udgangspunkt heri findes den optimale løsning.

Hos Revision Sjælland er teknisk faglig og yderst kompetent rådgivning de vigtigste nøgleord for os.

Kontaktoplysninger

Revision Sjælland

Godkendt revisionsaktieselskab

Jyllingevej 59, 1. sal, 

2720 Vanløse.

Gå til rutevejledning

Telefon: 3688 5050

E-mail: info@revision-sjaelland.dk

CVR: 28309791