Henrik Danmark

Jeg har over 20 års erfaring inden for revision, regnskab og skat, understøttet af en HD i Regnskab og en Cand.merc.aud. Siden 2009 har jeg været godkendt af Erhvervsstyrelsen som registreret revisor.

​​

Mit hovedfokus er små og mellemstore virksomheder, hvor jeg har omfattende erfaring med både opstilling af regnskaber og revision eller udvidet gennemgang heraf. Jeg kan derudover bidrage med økonomisk rådgivning, der hjælper virksomheder med at optimere deres finansielle struktur. 

Udover mit arbejde med eksisterende virksomheder, er jeg interesseret i iværksætteri og virksomhedsetablering. Jeg rådgiver nystartede virksomheder om valg af virksomhedsform, finansiering, forretningsplanlægning og andre udfordringer opstartsfasen , ekempelvis udarbejdelse af budget til bankforbindelse.

Min mission er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få komplekse økonomiske termer oversat til let forståeligt sprog. Jeg lægger stor vægt på at opbygge langvarige relationer baseret på tillid og integritet.

Med en kombination af solid teoretisk viden og praktisk erfaring er jeg godt rustet til at levere professionel og værdifuld rådgivning til vores kunder. Jeg ser frem til at fortsætte med at støtte virksomheder i deres økonomiske udvikling og succes.

​​

Henrik Danmark

registreret revisor | Partner

Mobil: 60 60 63 50

Email: hd@revision-sjaelland.dk

Tøv absolut ikke med at kontakte os

Har du spørgsmål til revision og bogføring, eller ønsker du vores hjælp med regnskabet?
​Tag kontakt i dag og lad os tale om dine behov - helt uforpligtende.​

​Revision Sjælland A/S

Hos Revision Sjælland tager vi udgangspunkt i kundens behov og ønsker, og med udgangspunkt heri findes den optimale løsning.

Hos Revision Sjælland er teknisk faglig og yderst kompetent rådgivning de vigtigste nøgleord for os.

Kontaktoplysninger

Revision Sjælland

Godkendt revisionsaktieselskab

Jyllingevej 59, 1. sal, 

2720 Vanløse.

Gå til rutevejledning

Telefon: 3688 5050

E-mail: info@revision-sjaelland.dk

CVR: 28309791